Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، اصولگرایان هرچه به انتخابات ۲۸ خرداد ماه نزدیک تر می‌شوند بیشتر با نگرانی و ترس کنارنکشیدن برخی کاندیداهایشان روبرو می‌شوند به بیانی دیگر در حالی که انتظار می‌رفت کاندیداهای تاییدصلاحیت شده اصولگرا به نفع رئیسی کنار بروند اما رویای رسیدن به صندلی پاستور حتی در خیال برخی کاندیداها هم برایشان شیرین است؛ به گفته احمد کریمی اصفهانی از چهره‌های سیاسی اصولگرا، هرچه این کاندیداها پیش می‌روند کنار رفتنشان سخت‌تر می‌شود چراکه آخرین چیزی که از دل انسانها بیرون می‌رود شهوت ریاست و جاه و مقام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او بدون نام بردن از سعید جلیلی ، تلویحا در گفت و گو با خبرگزاری خبرآنلاین می‌گوید: به نظر من می رسد که بعضی از اینها باید خودشان را سبک سنگین کنند جایگاه ریاست‌جمهوری، جایگاه آسان و راحتی نیست که فردی به راحتی چنین مسؤلیت سنگینی را بپذیرد.

این عضو جبهه پیروان خط امام و رهبری بر این باور است که صرف لباس پوشیدن و روبروی تلویزیون حاضرشدن و ۴ کلام تئوری حفظ کردن نمی‌تواند فرد را در جایگاه ریاست جمهوری بنشاند. 

کریمی اصفهانی از تکرار پدیده یا شگفتی در انتخابات همچون احمدی‌نژاد، ابراز ناخوشایندی می‌کند و می‌گوید: یک بار در این مملکت یک پدیده‌ای آمد و بزرگترین مصیبت و بدبختی را برای مملکت پدید آورد از این رو امیدوارم دیگر پدیده ای پیش نیاید چون دل خوشی نداریم.

مشروح مصاحبه خبرگزاری خبرآنلاین با احمد کریمی اصفهانی از سیاستمداران اصولگرا را می‌خوانید؛

*********

*آقای کریمی! طی یک هفته ای که از تبلیغات کاندیداها گذشت، وعده های زیادی از سوی آنها مطرح شد که برخی گاها باعث ایجاد نگرانی در بین برخی تحلیلگران و کارشناسان شده است. خود شما این وعده ها را رصد کرده اید؟ نگاه‌تان چیست؟

در ارتباط با مسائلی که کاندیداهای ریاست جمهوری مطرح می کنند باید ابتدا توجه کنند که حدود اختیارات رئیس جمهوری در رابطه با قوه مجریه است نه قوه مقننه . چراکه بعضی از قوانینی که احتیاج دارد از قبل از اینکه به سمت اجرا رود باید مجلس برای آن کلیات تصمیم بگیرد یا کاندیداهای ریاست جمهوری باید حتی در رابطه با گرفتن و آزاد کردن‌ها،  به مسئله تداخل در قوه مقننه و قوه قضاییه توجه کرده و این موضوعات را رعایت کنند نه اینکه بخواهند در هر زمینه ای وارد شوند و فکر کنند چون رئیس جمهور هستند می تواند همه کاری کنند، خیر! حتما وظایف قوه مجریه کاملا مجزا و مشخص است و قوای دیگر هم وظایفشان مشخص است لذا مردم باید  به این مسئله دقت کنند که اگر هر کدام از اینها خارج از چهارچوب  قوه مجریه صحبت کردند حتما برایشان قابل باور نباشد و بدانند قوای دیگر باید به آن وظایف عمل کنند.

یارانه ۴۵۰ هزار تومانی و وام ۵۰۰ میلیونی اظهارات بیهوده‌ای است

*یعنی یارانه ۴۵۰ هزار تومانی و وام ۵۰۰ میلیونی سراب است تا واقعیت.

اصلا این گونه اظهارات، اظهارات بیهوده‌ای است. ما الان در رابطه با همین مساله یارانه، (چیزی که به ملت تحمیل شده) از روز اول با کسری بودجه مواجه بودیم، دولت برای اینکه بتوانند یارانه پرداخت کنند باید درآمد و هزینه را با هم تطبیق دهد، مگر هرکسی می تواند این کار را کند؟ حتی در رابطه با مساله افزایش قیمت حامل‌های انرژی، قرار بر این شد که با افزایش قیمت، ۳۰ درصد به تولید اختصاص پیدا کند و ۷۰ درصد به دهک های پایین جامعه داده شود اما از همان روز اول، ۳۰ درصد به هیچ عنوان نه در دولت نهم و نه در دولت دهم و نه در دولت یازدهم و نه در دولت دوازدهم یک قِران تحقق پیدا نکرد.

یعنی در همان مبلغ پایین هم دولت هنوز قادر به تامین این بودجه نیست و از طرفی مجلس هست که باید بودجه را تصویب کند، لذا اینکه به افراد چقدر می دهیم درست نیست، به نظر من از همان ابتدا افزایش قیمت حامل های انرژی اشتباه بوده است، یعنی زمانی که حامل های انرژی را افزایش دادند قرار بود که مازاد آن به این صورت داده شود و از شروع پرداخت یارانه به دهک‌های پایین ما با کسری بودجه مواجه بودیم و این یک خیانت بزرگ بود که بر جامعه تحمیل شد؛ حالا هر کسی شروع کرد.

کاندیدایی که می‌خواهد یارانه را افزایش دهد نمی‌داند بودجه یعنی چه!

به نظر من کسی که می خواهد الان آن یارانه را افزایش دهد اطلاعی ندارد که بودجه یعنی چه! یکی از کارهای قوه مجریه بودجه بندی است، الان هم بیشتر کسری بودجه ها از ذخیره ارزی برداشته می‌شود و این خودش یک ظلم به نظام است. لذا کسانی که از مبلغ بالای یارانه صحبت می کنند یک سخن بسیار بیهوده و نادرستی است.

کسی که دروغ می‌گوید به درد ریاست جمهوری نمی‌خورد

*پس شما می گویید که این شعارها دیگر روی مردم اثر ندارد و مردم دیگر به این وعده ها رأی نمی دهند؛ درست است؟

مردم باید بیشتر به برنامه ها توجه کنند تا به اشخاص. اگر واقعا برنامه‌ای قابل اجرا شدن باشد و حتی می توانند با متخصصین مشورت کنند که این مطالبی که آنها بیان می کنند چقدر می تواند اجرا شدنی باشد و چه مقدار می تواند عملی شود، یعنی حتما بیایند و به برنامه ها رای دهند. ما متاسفانه در این ۷ الی ۸ الی ۱۰ دوره ریاست جمهوری هنوز نتوانسته ایم یک فردی که بتواند پاسخگوی مسائل و مشکلات مردم باشد را داشته باشیم، پس این بار باید دقت بیشتری صورت گیرد و حرفها را محدود بزنند یعنی کاندیداها مسائلی را بگویند که عملیاتی می شود، چون کسی که خلاف و دروغ بگوید به طور طبیعی به درد ریاست قوه مجریه نخواهد خورد.

هنوز نتوانستم هضم کنم که برنامه کدام کاندیداها می‌تواند درست باشد

*الان به نظر شما از بین این کاندیداهایی که برنامه داده اند کدامشان برنامه هایش عملیاتی تر است؟

من هنوز نتوانستم هضم کنم که کدام برنامه هایشان می تواند درست باشد، بالاخره همه آنها به صورت تئوری مسائلی را مطرح می کنند اما در عالم تجربه، انجام بسیاری از آنها دشوار است بالاخره باید یک کاری غیر از آنچه که تا الان شده است انجام شده، هر روز وعده دادند و هر روز جفا کردند! یعنی به گونه‌ای نباشد که دوباره وعده دهند.

در واقع دنیا آنقدر نمی ارزد که افراد برای ریاست هر نوع خلافی را بگویند تا رای آورند، پس باید سعی کنند که آخرتشان را به دنیا نفروشند و این گونه نباشد که روز قیامت یک ملتی جلوی آنها را بگیرد نه یک نفر! یک نفر ممکن است زمانی که در حق یک نفر دیگر کلاه برداری یا خیانت  کند  به یک نفر بدهکار می شود ولی رئیس جمهوری که خلاف بگوید و با خلافش بتواند آرایی را جذب کند به یک ملت خیانت کرده است و روز قیامت باید جوابگوی یک ملت باشد. پس باید در حرف زدن هایشان رعایت اخلاق اسلامی را داشته باشند.

شهوت ریاست و جاه و مقام نمی‌گذارد برخی کاندیداها انصراف دهند

*آقای کریمی اصفهانی! کاندیداهایی قبلا گفته می شد نقش کمکی را برای آقای رئیسی دارند الان مدعی سهم هستند و می خواهند در صحنه بمانند. آیا ممکن است فضا را به سمت چند کاندیدایی در اصولگرایان ببرند یا ممکن است استراتژی انصراف را در پیش بگیرند؟

خیر. می گویند آخرین چیزی که از دل انسانها بیرون می رود شهوت ریاست و جاه و مقام است. این نیست که به این راحتی کنار بروند اینها هرچه پیش می روند یک مقدار کنار رفتنشان سخت تر می‌شود، من بسیار بعید می دانم که آنها به راحتی جا را برای دیگری خالی کنند و هرکدام مدعی این هستند که خودشان می توانند کشور را اداره کنند.

برخی کاندیداها برای انصراف دادن خواهان گرفتن سهم هستند

*یعنی احتمال دارد که روزهای آخر انصراف دهند؟

از یک بابت ممکن است و آن هم زمانی است که ببینند رأی ندارند که واقعا هم بعضی از آنها الان  هم رأی ندارند، آنها ممکن است به جایی برسند که با استعفا دادن خودشان سهمیه‌ای را طلب کنند وگرنه بعید می دانم به آسانی و محض رضای خدا کنار نمی روند.

کاندیداها باید خودشان را سبک و سنگین کنند که آیا می‌توانند رئیس جمهور شوند یا خیر؟

*کاندیدایی مثل آقای سعید جلیلی می تواند مقابل آقای رئیسی قرار گیرد یا خیر؟

نمی دانم چه بگویم. به نظر من می رسد که بعضی از اینها باید خودشان را سبک سنگین کنند (من با اسم کاری ندارم)، این جایگاه، جایگاه آسان و راحتی نیست که افراد به راحتی  چنین مسؤلیت سنگینی را بپذیرند. انسان باید قبل از اینکه یک وزنه ای را بلند کند آن را سبک سنگین کند در واقع باید ببیند آیا توان بلند کردن این وزنه را دارد یا ندارد؛ به صِرف اینکه من لباسی بپوشم و جلوی تلویزیون، حاضر شود و ۴ کلام تئوری حفظ کرده باشم و بعد بگویم، این کار ثقیل و سنگینی است. امیدوارم که خدا به همه ما یک انصافی عنایت کند.

عدم حضور به معنای آب به آسیاب دشمن ریختن است

*آقای کریمی! پیش بینی شما از میزان مشارکت چیست؟ به نظر شما چند درصد مشارکت ایجاد می شود؟ و اینکه این ایده ای که برخی می گویند مشارکت به هر قیمتی مهم نیست را شما می پذیرید یا خیر؟

حتما در مورد کسانی که می گویند مهم نیست، به نظر من نمی‌توان گفت که چندان، فرد متدین، مسلمان و وطن پرستی است. بالاخره ما در مقابل دنیا و دشمن قرار گرفته ایم، همه مخالفین ما تاکید بر عدم حضور دارند. عدم حضوری که دشمن می خواهد یقینا باید ما را وادار به این کند که در مقابل دشمن ایستادگی کنیم.

 اگر قرار است که در مقابل دشمن و استکبار بایستیم باید در انتخابات شرکت کنیم. ممکن است سلایق مختلف باشد ولی عدم حضور یعنی آب به آسیاب دشمن ریختن، عدم حضور یعنی به دشمن فرصت دادن برای خیلی از خیانتهایی که می خواهد کند، عدم حضور یعنی ملت را نادیده گرفتن، عدم حضور یعنی ما به وطنمان عشق نورزیم، عدم حضور یعنی اجازه هر نوع تجاوزی را به دشمن بدهیم، عدم حضور معناهای بسیاری دارد و به بی شخصیتی انسان برمی گردد.

کسی که رأی نمی‌دهد هیچ عشقی به کشورش ندارد!

هر انسانی در آن کشوری که زندگی می کند بالاخره باید به وطنش عشق بورزد، کسی که رای نمی دهد معلوم است که هیچ وجدان و هیچ عشقی به نظام و مملکتش ندارد. به نظر من در کشور ما دموکراسی واقعی وجود دارد که به هرکسی که دلش می خواهد رای دهد حتی می تواند رای را به صورتی دهد که در مجموع آرا محاسبه شود(یا اینکه انتخابش، هیچ کدام از کاندیداها نباشند)، بالاخره  افراد از هفت کاندیدا یک کاندیدا را نسبت به دیگران ترجیح می‌دهند؛ البته عاقل آن نیست که بین بد و خوب، خوب را انتخاب کند، عاقل آن است که بین خوب و خوب‌تر، خوب‌تر را انتخاب کند و بین بد و بدتر، بد را انتخاب کند. اینها مسائلی است که عقل به انسان حکم می کند لذا کسانی که این مساله عدم شرکت را مطرح می کنند حتما از آن عقل کافی برخوردار نیستند (نمی خواهم به کسی توهین کنم) وگرنه برای فرد باید سرنوشت کشور و مملکتش مهم باشد و در انتخابات شرکت کند.

مشارکت حدود ۴۵ درصد است

* مشارکت را چند درصد پیش بینی می کنید؟

در کشور ما اتفاقات به سرعت رخ می‌دهد. اگر دشمن یک حرکت احمقانه انجام دهد به نظر من به نسبت آن حرکت احمقانه مخالفین و دشمنان می تواند آرا را بالا ببرد. این آرا اگر انداخته شوند من نزدیک به ۴۴ یا ۴۵ درصد را پیش بینی می کنم.

یک بار در مملکت پدیده داشتیم کافی بود امیدوارم تکرار نشود!

*آیا می توانیم منتظر یک شگفتی در این انتخابات باشیم؟

الان دیگر تایید صلاحیت ها تمام شده است. یک بار در این مملکت یک پدیده آمد و بزرگترین مصیبت و بدبختی را برای مملکت پدید آورد و من امیدوار هستم دیگر پدیده ای پیش نیاید چون دل خوشی نداریم و امیدوارم دیگر پدیده در کشور ما تکرار نشود.

اصلاح‌طلبان هنوز حضور دارند و حذف نشده‌اند

*به نظر شما اصلاح طلبان خودشان را حذف شده می دانند؟ یعنی از نظر شما حذف شده هستند یا می توانند ورق را به نفع خودشان برگردانند؟

نگوییم حذف شده. بالاخره شما می دانید که هم اصلاح طلبان و هم اصولگرایان یک آرای سازمانی را به خودشان اختصاص داده اند، یعنی چه بخواهیم و چه نخواهیم  حضور دارند بنابراین آن میزان، رأی برای آنها ثابت است. من فکر می کنم چیزی در حدود ۲۰ تا ۲۵ درصد از آراء اصولگرایان و اصلاح طلبان از رای هایی است که هیچ موقع به طرف مقابل تمایل پیدا نمی کند و در این میان رای آنهایی که خاکستری هستند تعیین کننده است که آن هم بستگی دارد برخورد و منش کاندیداها چگونه باشد، اگر صحبتهای آنها اقناع کننده باشد به طور طبیعی می توانند بخشی از آنها، آرا را به خودشان اختصاص دهند و این نیست که ما صفر بدانیم و بگوییم شکست خورده اند، پس این بستگی به همین مسائل دارد.

کاندیداها با حمله و تخریب دیگر کاندیداها برای خودشان جایگاه نسازند!

من این را به همه کاندیداها عرض می کنم که آنها باید سعی کنند برنامه خودشان را اعلام کنند و به صورتی نباشند که به دیگری  حمله کنند خصوصا در مناظره ها به جای اینکه برنامه شان را اعلام کنند فکر کنند می توانند با تخریب طرف مقابلشان برای خودشان جایگاه درست کنند، خیر این طور نیست و به هیچ عنوان، برای مردم ما دیگر قابل قبول نیست که طرف، مقابله را به صورتی پیش ببرد که جامعه را ملتهب کند و از آن آرامشش کم کند. به نظر من نباید این کار را کنند حداقل هرکسی برای اعلام برنامه هایش، تدارک ببیند.

۲۷۲۱۹

کد خبر 1520640

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: جبهه پیروان خط امام و رهبری محمود احمدی نژاد انتخابات ۱۴۰۰ سیدابراهیم رئیسی سعید جلیلی اصولگرایان انتخابات ریاست جمهوری برخی کاندیداها کریمی اصفهانی عدم حضور یعنی ریاست جمهوری اصلاح طلبان نه در دولت برنامه ها قوه مجریه نظر من نظر شما یک نفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۰۱۱۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازیگر «زخم کاری» در واقعیت/ عکس

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، رعنا آزادی ور سال ۱۴۰۰ در مقابل دوربین محمدحسین مهدویان قرار گرفت تا نقش سمیرا بخشی را در سریال زخم کاری ایفا کند. او اکنون ۴۱ ساله است و در ادامه تصاویری از تغییر چهره و تیپ او را بعد سه سال از ایفای نقش سمیرا می بینید.

۲۴۵۲۴۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899974

دیگر خبرها

  • تمدید طرح یارانه تشویقی ۲۲۰ هزار تومانی کالابرگ؟!
  • بررسی یارانه تشویقی ۲۲۰ هزار تومانی کالابرگ
  • ماتوینکو: رویای غرب برای نابودی روسیه هرگز محقق نخواهد شد
  • تصاویری جدید از میزان خسارت تورنادو مرگبار به شهر ۱۲۵ میلیونی چین!
  • ریزش میلیونی قیمت‌ها در بازار طلا و سکه/ پیش‌بینی قیمت‌های فردا
  • پیش بینی قیمت طلا و سکه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ / سکه بهار ۳۸ میلیونی شد
  • ده سال پیش در چنین روزی؛ استیون جرارد سُر خورد، رویای لیورپول بر باد رفت!
  • بازیگر «زخم کاری» در واقعیت/ عکس
  • ضبط مناظرات انتخاباتی نامزد‌های راه یافته به دور دوم انتخابات در شهرستان کرمانشاه
  • دریافت وام قرض الحسنه 10 تا 100 میلیونی برای یارانه بگیران